ISIS a decapitat un spion rus. Ameninţări dure pentru Putin: „Vă vom ucide fiii”

  • njwc.info
  • decembrie 3, 2015
  • 0

Gruparea islamistă Stat Islamic a decapitat un spion rus şi a înregistrat un mesaj în care ameninţă că va comite mai multe atentate în Rusia. Bărbatul decapitat are 23 de ani, este spion rus şi s-a infiltrat printre jihadişti din ISIS.

În înregistrarea dată publicităţii, bărbatul rus stă în genunchi, îmbrăcat în deja celebrele haine portocalii şi îşi aşteaptă sfârşitul. Spre deosebire de alte execuţii făcute publice, în cea de faţă i se vede şi chipul călăului, care nu mai poartă mască.

Se pare că bărbatul rus s-ar fi alăturat grupării jihadiste dar era, în realitate, ofiţer rus. În filmare, călăul ameninţă, în limba rusă, pe toţi cei care atacă Siria, în special pe Putin.

„Nu vă veți găsi liniștea acasă. Vă vom ucide fiii…pentru fiecare fiu pe care îl ucideți aici. Și vă vom distruge casele pentru fiecare casă pe care o distrugeți aici”.

Înainte ca bărbatul să fie decapitat, călăul spune că vor avea loc atentate în Rusia. Deocamdată, autenticitatea filmării, denumite de islamişti „Ruşii vor fi dezamăgiţi şi umiliţi”, nu a fost confirmată

 

Sursa: www.libertatea.ro / Foto: www.snopes.com

Lasă un răspuns