Inuman: o profesoară și-a maltratat și terorizat elevul. Cazurile s-au repetat

Niciun comentariu

Caz incredibil în satul Valea Mare, suburbie a orasului Negresti. Un elev de clasa a II-a, Florin Alexandru Z., a primit o corectie severã din partea învãtãtoarei sale, Titiana Vrabie, pe motiv cã acesta… scrie prea încet! Fapta s-a petrecut luni, în jurul orei 10.00. Bãiatul de doar 9 ani sustine cã a fost lovit de cãtre învãtãtoarea Vrabie, dupã ce copiii din clasã au iesit în pauzã, de fatã fiind o altã învãtãtoare din scoalã, potrivit cotidianului local vremeanoua.ro.

 

La prânz, bãiatul a ajuns acasã cu falca umflatã, spunându-le pãrintilor ce s-a întâmplat. Pãrintii i-au cumpãrat medicamente, speriati de modul în care acesta a fost lovit. “Probabil, i-a dat cu un inel mare pe care îl tine pe mânã”, spune tatãl copilului. În aceeasi zi, învãtãtoarea a mers, speriatã, la pãrinti, dorind sã afle ce s-a petrecut cu elevul pe care l-a lovit. “Initial, învãtãtoarea mi-a spus cã pe bãiatul nostru l-ar fi lovit alti elevi, dar pe urmã a recunoscut cã l-a lovit ea.

 

A venit, tot luni, si directoarea scolii, la noi acasã, cerându-ne sã nu vorbim cu nimeni, cã va lua ea mãsuri interne”, explicã mama bãiatului. Miercuri, învãtãtoarea l-a lovit din nou pe copil, în timp ce era la ore, refuzând sã-l lase sã meargã la toaletã. Dupã câteva ore în care i s-a refuzat dreptul de a merge la WC, copilul a fãcut o crizã renalã, fiind dus de urgentã, cu ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgentã.

 

Pãrintii au mers, ieri, la Inspectoratul Scolar Judetean si la Politia Negresti, unde au reclamat-o pe învãtãtoare, spunând cã fiul lor a fost la un pas de moarte, din partea relelor tratamente la care l-a supus învãtãtoarea. Învãtãtoarea Titiana Vrabie a reusit sã bage spaima în copiii micului sat Valea Mare, suburbie a orasului Negresti.

 

De ani de zile, acesta îi bate pe copii, îi trage de pãr sau îi jigneste cum îi vine la gurã, însã pãrintii se tem sã discute, de teamã cã fiii lor vor avea de suferit în scoalã. În iarnã, aceasta s-a dezlãntuit asupra unui copil de 9 ani, Florin Alexandru Z., pe care l-a pedepsit într-un mod inedit: l-a tinut în picioare pe holul scolii, în timp ce afarã era ger mare. Desi pãrintii bãietelului au încercat sã aplaneze situatia, lucrurile au degenerat. Mult timp, învãtãtoarea Vrabie a predat la Scoala Specialã din Negresti.

 

 

Sursa:

Category: njwc.info
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

там gss.com.ua

www.gss.com.ua/tovary/odezhda/zhenskaya-odezhda/platya
Meniu