Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de numărul doi în FBI

  • njwc.info
  • iulie 16, 2018
  • 0

Un investigator cu faimă al FBI a mărturisit că ura românii, pe care îi considera ”slinoși” descriindu-i cu multe alte epitete jignitoare. Peter Strzok este numărul doi în FBI, Biroul Federal de Investigații American, și a fost audiat mai bine de 10 ore în Senat. Într-una din acestea, Stork și prietena lui, Lisa Page, și ea consilier special al directorului adjunct al FBI, Andrew McCabe, numarul 2 la comandă, vorbesc despre români, pornind de la subiectul hackerului Guccifer, aflat o perioadă în custodia anchetatorilor americani noteaza

Conținutul audierii din Senat și discuțiile dintre cei doi oficiali FBI au fost publicate pe de jurnalista Sorina Matei.

„Peter Strzok: „Guccifer (hacker-ul roman, n.r.). Roman slinos…

Peter Strzok: „E amuzant sa privesti si sa te gandesti [text eliminat]. Nu e de mirare ca e asa necioplit dat fiind ca e…si acesti romani nu sunt macar tigani”

Lisa Page: „Serios acum, ii cam urasc. Sunt sigur [text eliminat] bine. Dar sunt un amestec din necinstea rusilor cu atitudinea de „mi se cuvine” a italienilor. Gretos!(Yuck, in original)”, a raspuns Page.

Peter Strzok:”Da. Nu am avut niciodata de-a face cu ei””

Lasă un răspuns