Hlistei pleacă de la UTA cu direcția Pandurii! Nagy: „Suntem alături de el, îl urmărim cu plăcere în Liga 1”

  • njwc.info
  • iulie 28, 2016
  • 0

Pandurii Târgu Jiu s-a arătat interesată de Hlistei de câteva luni bune. Practic, blondul mijlocaș de bandă stânga a făcut poate cel mai bun meci al său în sezonul trecut exact în 16-imile Cupei României, când gorjenii aveau nevoie de lovituri de departajare pentru a o elimina pe UTA.

La începutul verii a și venit o ofertă de împrumut pe adresa utistului (dar și a lui Burlă, din informațiile noastre), dar atunci conducerea „Bătrânei Doamne” a refuzat-o politicos. Între timp, după cum o demonstrează și campania de achiziții, cu nume importante ca: Jordy Buijs, Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Valentin Alexandru, Lucian Sânmărtean și George Țucudean, se pare că oltenii își pot deschide punga și, automat, au schimbat și oferta pentru fotbalistul arădean, care, din câte se pare, la cei 22 de ani neîmpliniți înainte de  startul stagiunii, încă poate fi considerat junior în Liga 1.

Deocamdată, suma de transfer, sau poate chiar împrumut pe un an de zile, o cunoaște doar conducerea clubului. Procentele la un posibil viitor transfer, de asemenea, însă cert este că Hlistei și-a luat rămas bun de la foștii colegi după amicalul UTA-ei la Sebiș. Chiar i-a cinstit cu o bere rece, i-a îmbrățișat pe toți, inclusiv antrenorii și restul staffului și dus a fost.

Roland Nagy, cel care a fost părtaș și chiar factor determinant în ascensiunea tehnicului mijlocaș în ultimele trei sezoane i-a urat multă baftă fostului său elev.„Când un club ca Pandurii urmărește un jucător contează mai mulți factori. Cu siguranță, a fost monitorizat pe parcursul a cel puțin doi ani de zile. Meciul de Cupă a fost un moment important pentru el, l-a jucat foarte bine chiar împotriva echipei la care pleacă acum. În acest moment, intervine o deschidere mare spre fotbalul de performanță, iar acum depinde numai de el. Așa cum le spun multora, în special celor promovează la prima echipă de la juniori, pasul spre Liga și eventual cupele europene nu vine una-două. Trebuie muncit, strâns din dinți…Sper că Hlistei s-a maturizat în ultimii ani cu această echipă cu care a promovat în două sezoane consecutive, având destule realizări și contribuind la progresul ei permanent. Suntem alături de el, în sensul că atunci când va evolua în Liga 1 sau mai sus ne vom uita cu plăcere și mândrie, pentru că a făcut lucruri bune aici de unde a plecat”, a spus antrenorul „alb-roșiilor” despre fostul său „decar”.

Lasă un răspuns

www.topobzor.info

читать далее oncesearch.com

http://viagra-on.com/