Hlistei – „pandur” cel puțin până în 2019: „Să demonstrez că pot evolua la un nivel superior”

Niciun comentariu

Mutarea lui Cătălin Hlistei la Pandurii Târgu Jiu s-a oficializat la finalul acestei săptămâni. Mijlocașul, care pe 24 august va împlini 22 de ani, a semnat un contract valabil cu gruparea gorjeană până în vara anului 2019. Arădeanul nu a beneficiat încă de atenția totală a antrenorului Petre Grigoraș și asta pentru că acesta a avut de pregătit trei partide importante în patru zile, cea din Europa League cu Maccabi Tel Aviv (1-3) și cea de campionat cu campioana Astra (0-0).

Ajuns în orașul lui Brîncuși miercuri noaptea, tânărul fotbalist a efectuat vizitele medicale, iar apoi a parafat actele în prezența lui Narcis Răducan. Președintele Pandurilor explica și motivul transferului lui Hlistei: „Ne-a făcut viața foarte grea la meciul direct din Cupa României și de atunci am rămas cu ochii pe prestațiile sale. Este un tânăr foarte talentat, a semnat și ne bazăm pe el”. 

Cătălin Hlistei nu a prins lotul oltenilor pentru confruntarea din această după-amiază la Târgu Jiu, juniorii folosiți de Grigoraș fiind Trifu și apoi Pițian. Fostul utist, ca și George Pirtea, au efectuat separat antrenamente cu accent pe partea fizică. „Mă acomodez din mers și sper să debutez cât mai repede posibil în Liga 1. Am petrecut ani frumoși laUTA, nu o să-i uit niciodată, dar acum vreau să demonstrez că pot evolua la un nivel superior”, ne-a mărturisit arădeanul.

Category: Sport
Tags:

Lasă un răspuns

crediton.pro

www.pharmacy24.com.ua

У нашей компании классный сайт , он рассказывает про штукатурка короед . Meniu