Hagi a răbufnit: „Să daţi titlu mare! Au trecut 27 de ani şi mă întreb pentru ce a mai venit Revoluţia”

  • njwc.info
  • decembrie 3, 2017
  • 0

Gică Hagi nu este interesat de cursa pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal şi îşi continuă războiul de la distanţă cu oficialii de la Casa Fotbalului.

Nu mă interesează cine va conduce FRF din 2018. Eu am club, le am pe ale mele, mă concentrez la ale mele. Am şi familie, trebuie să am grijă de ea. E o luptă între ei. Dar eu am spus ce preşedinte vreau. Şi vă rog să daţi titlu mare! Sau dacă nu, cenzuraţi-mă, ca pe vremea lui Ceauşescu! Daţi ce am zis eu! E părerea mea! 18 echipe în Liga 1 şi Divizia B, Divizia C făcute să crească. Nu să ne diluăm, nu să ne reducem.

 Cum să producem fotbalişti cu sărăcie şi cu stadioane vechi? Au trecut 27 de ani. 27 de ani! Mă întreb pentru ce a mai venit Revoluţia. A venit să ne ducem în jos sau în sus? În ’90, ziceau să ne dezvoltăm. Unde ne dezvoltăm? În jos? Mai puţine echipe, mai puţin fotbal. Nimic! Mai puţină susţinere a sportului în România.

Dar eu zic, eu vorbesc. Sunt mic, sunt cenzurat. Nu mă bagă nimeni în seamă. Aţi văzut vreun lider să fie în barca cuiva? Eu am fost lider. Cum să fiu in barca cuiva? Să nu mă folosească nimeni„, a tunat Hagi scrie

Lasă un răspuns

https://renesans-centr.kiev.ua

Нашел в интернете популярный веб портал про направление тумба передвижная www.arbud-prom.com.ua
https://agroxy.com