Episodul VII din saga Razboiul Stelelor, Trezirea Fortei, primeste un rating de A.P.-12

  • njwc.info
  • decembrie 9, 2015
  • 0

Din cauza scenelor de violenta moderata si amenintare si limbaj usor licentios, ceea ce inseamna ca tinerii fani nu vor putea sa il vizioneze fara acordul parintilor, episodul VII din saga Razboiul Stelelor, Trezirea Fortei, primeste un rating de AP 12.

Parintii care sperau sa aiba parte de o mica pauza lasandu-si copiii sa urmareasca filmul de succes Razboiul stelelor (Star Wars), ar putea sa nu fie chiar atat de norocosi in privinta aceasta.

Star Wars: Trezirea fortei (The Force Awakens), datorita scenelor usor violente si un limbaj licentios moderat, va putea fi vizionat de copiii sub 12 ani numai cu acordul parintilor. Dupa ce primul film din seria lui George Lucas, Razbunarea lui Sith (Revenge of the Sith) aparut in 2004, a fost clasificat cu A.P.-12, The Force Awakens devine al doilea film din serie care a primit aceeasi clasificare.

Printre multe scene de violenta care ingrijoreaza Asociata Britanica pentru Filme –BBFC-, se enumera utilizarea de sabii laser si materiale explozive, precum si bataliile dintre navele spatiale. De asemenea, un alt lucru ingrijorator ar fi acela ca toti cavalerii Jedi folosesc “Forta” pentru a putea controla mintile adversarilor. BBFC declara ca scenele ocazionale de amenintare a personajelor din film prin utilizarea Fortei, le provoaca acestora suferinte, ceea ce i-ar putea conturba si le-ar putea afecta dezvoltarea din punct de vedere psihic fanilor mai mici.

Cu toate acestea, BBFC a decis ca nu va taia nicio scena din film, ceea ce poate fi privita doar ca o veste buna pentru fanii Star Wars.

Lasă un răspuns

https://imagmagnetsns.ua

Был найден мной популярный web-сайт со статьями про стоимость интернет магазина.
avrora-trans.com