Enrique Iglesias promite un spectacol uimitor, pe 12 mai, în București

  • njwc.info
  • mai 4, 2016
  • 0

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias, care concertează la Bucureşti, pe 12 mai, în pavilionul central al Romexpo, de la ora 20:00, evenimentul făcând parte din turneul „Sex and Love”, le-a transmis fanilor români un mesaj pe contul său de Facebook, promiţându-le „un spectacol uimitor”.

Concertul starului Enrique Iglesias este foarte aproape, iar acest lucru a fost resimţit de organizatorii evenimentului şi prin prisma numărului mare de rezervări şi cereri de bilete din ultimele zile.

După 14 ani, de la primul concert susţinut în România, cei mai înfocaţi admiratori ai starului latino-pop, au reacţionat cu entuziasm uriaş la vestea show-ului „Sex and Love”.

Astfel, joi, 12 mai, începând cu ora 20:00, aproximativ 9.000 de spectatori vor lua cu asalt pavilionul central al Romexpo pentru a savura experienţă live a mega producţiei artistice care face înconjurul lumii cu mare succes.

Alături de band-ul sau, Enrique Iglesias îi va încânta pe spectatorii prezenţi la Romexpo, cu cele mai cunoscute melodii din repertoriu. Hituri precum “Bailando”, “Ring my bells”, “Hero, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not în love”, vor înfierbântă atmosfera timp de două ore sivor da startul distracţiei specifice începutului de sezon estival.

 

Cu puţin timp înainte de a ajunge la Bucureşti, cântăreţul le-a promis românilor un show extraordinar prin intermediul unui mesaj video, postat pe pagină să de Facebook: „Salut, România! Sunt Enrique Iglesias şi ne vom revedea pe 12 mai în Bucureşti, la Romexpo. Va primit un spectacol uimitor. Ne vedem acolo”, a exprimat Enrique Iglesias în mesajul video postat pe pagină personală de pe reţeaua de socializare. La adresa https://www..com/Enrique/videos/10153786922863124/ puteţi viziona clipul cu mesajul sau.

Locurile alocate categoriilor VIP şi Fan Pit au fost ocupate în totalitate, însă persoanele interesate îşi mai pot achiziţiona bilete la categoriile Standing sau Standing etaj 1+2. Preţurile acestora sunt de 299 lei şi 198 lei, în funcţie categoria de loc.

Biletele pot fi cumpărate atât online prin www.eventim.ro precum şi de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

În vârstă de 40 de ani, cântăreţul Enrique Iglesias, fiul lui Julio Iglesias, este autorul unor hituri că „Bailamos,” „Rhythm Divine,” „Be With You,” „Escape” şi „Hero”, iar în 2015 a câştigat nouă premii Billboard Latin Music.

Din discografia să fac parte zece titluri. Albumul de debut, care poartă numele artistului, a fost lansat în 1995, însă cel de-a cincilea disc, „Escape”, apărut în 2001, este cel mai de succes al cântăreţului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreagă lume. Cel mai recent material de studio este „Sex and Love” (2014).

 

Până în prezent, au fost vândute peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor lansate de Enrique Iglesias, care a mai concertat la Bucureşti în 2002.

Concertul Enrique Iglesias de la Bucureşti este organizat de ART BG România, iar turneul din care face parte acest eveniment a debutat în primăvară anului 2015.

Lasă un răspuns

profvest.com

У нашей организации авторитетный интернет-сайт про направление militarycenter.com.ua.
узи при беременности