eJobs.ro: topul joburilor din IT&C cu salariul dezvăluit

  • njwc.info
  • decembrie 23, 2015
  • 0
41 dintre cele aproape 950 de anunţuri de recrutare destinate profesioniştilor seniori din IT&C, prezente pe eJobs, conţin, în descrierea postului, salariul oferit lunar.

Toate cele 41 de anunțuri cu salariul „la vedere”, pentru joburi destinate profesioniștilor din IT&C, au fost publicate de , o companie americană de software şi de recrutare, care şi-a făcut intrarea pe piaţa locală în noiembrie, când Andy Tryba, fondatorul businessului, a vizitat România.

Crossover promovează conceptul de lucru „remote”, care le permite angajaţilor să lucreze de oriunde, pe salarii de mii de dolari. Cel mai bine plătit job publicat pe eJobs de Crossover, dintre toate ofertele destinate specialiștilor IT&C pune la bătaie un salariu lunar de 10.000 de dolari (circa 9.125 de euro; nu se specifică dacă salariul este net sau brut), pentru o poziţie de Chief Architect Java.  Candidatul ideal trebuie, printre alte, să:

– fie absolvent de inginerie electrică sau de informatică;

– aibă experienţă de lucru cu arhitectura Cloud;

– aibă cel puţin opt ani de experienţă de lucru cu Java şi cu tehnologiile aferente;

– fie la nivel de profesionist în TDD, NoSQL (MangoDB sau Cassandra), Relational DBs (MSSQL, MySQL, Oracle), SOA şi EDA;

Pe locul secund în topul anunţurilor cu cele mai mari salarii, cu 8.250 de dolari (aproximativ 7.530 de euro), se află opt joburi, printre care două sunt de Product Owner.

Al treilea loc în ierarhia anunţurilor este ocupat de un post de , remunerat cu 7.500 de dolari (aproape 6.850 de euro) lunar.

Clasamentul  celor 41 de locuri de muncă cu salariul „la vedere”, destinate specialiștilor IT&C, se încheie un job de , plătit cu 2.250 de dolari lunar (circa 2.050 de euro), care va acoperi chiar nevoile interne ale Crossover. Fiecare dintre echipele de suport ale Crossover este condusă de către un Customer Support Manager și un Technical Customer Support Manager.

Lasă un răspuns