Drumurile spre localitatea de frontieră Ruse sunt închise temporar pentru autovehicule cu greutatea de peste 10 tone din cauza vremii

  • njwc.info
  • ianuarie 17, 2016
  • 0

Probleme din cauza vremii la graniţa cu Bulgaria! Ninsorile abundente au dus la restricţii de trafic în ţara vecină, informează B1 TV. Drumurile spre localitatea de frontieră Ruse sunt închise temporar pentru autovehicule cu greutatea de peste 10 tone.

Se circulă greu şi la frontiera României cu Republica Moldova, ţară în care a fost emisă o avertizare cod portocaliu de viscol.

”Ținem legatura cu autoritățile de frontieră vecine și acolo au fost emise avertizări meteo de viscol. Vorbim de Bulgaria și Republica Moldova. Autoritățile bulgare au informații că la Ruse, care e echivalentul punctului de trecere a frontierei Giurgiu și localității Vidin, echivalentul punctului de trecere Calafat a fost restricționat temporar traficul pentru autovehicule cu masa mai mare de 10 tone”, a afirmat pentru B1 TV fabian Bădilă, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră.

Sursa: 

Lasă un răspuns

もっと

https://topobzor.info

www.topobzor.info/kozhanye-remeshki/