Dramă în familia regală britanică

  • njwc.info
  • decembrie 25, 2016
  • 0

Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta a II-a, campioana la echitaţie al cărei soţ este fostul jucător de rugby Mike Tindall, a suferit un avort spontan, potrivit The Guardian.

Cuplul aştepta cel de-al doilea copil în jurul luni mai. Mia, prima fetiţă a Zarei cu Mike Tindall urmează să împlinească trei ani luna viitoare.

Zara Phillips, una dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, campioană la echitaţie, este faimoasă pentru încălcarea unui principiu de conduită al familiei regale britanice, atunci când a pozat alături de soţul şi de fiica ei în vârstă de câteva săptămâni, contra sumei de 250.000 de dolari, pentru tabloidul Hello!, în anul 2014.

Familia regală britanică a depus eforturi considerabile în ultimii ani încercând să se asigure că tabloidele îi respectă viaţa privată. Publicaţiile britanice respectă cu stricteţe această regulă după moartea prinţesei Diana, în 1997, la Paris, într-un accident de automobil, care s-a produs în timp ce prinţesa britanică era urmărită de paparazzi.

sursa: 

Lasă un răspuns

become a surrogate

avtopoliv-gazonov.kiev.ua

mazda.niko.ua