Dispensar – prima aplicaţie gratuită de mobil pentru programări la medic

  • njwc.info
  • iulie 5, 2016
  • 0

A fost lansată prima aplicaţie gratuită de mobil din România pentru programări online, adresată pacienţilor şi clinicilor medicale, numită Dispensar.

Dispensar doreşte să în ajutorul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau care doresc să apeleze la un serviciu de ambulanţă.

Profilul utilizatorului este reprezentat de persoane cu vârsta între 25 – 55 de ani, femei şi bărbaţi, posesori a unui smartphone.

Aplicaţia a apărut din necesitatea de a răspunde nevoilor oricărui pacient: nu mai pierde timp căutând un medic sau un laborator de analize medicale; nu mai aşteaptă la telefon zeci de minute pentru a face o programare. În aplicaţia Dispensar, pacienţii găsesc toate specialităţile medicale, scrie Mediafax.

După descărcarea aplicaţiei din magazinul App Store sau Play Store, pacientul îşi creează un cont de logare, alege specialitatea pentru care doreşte un anumit serviciu medical, lansează cererea către clinicile selectate şi ulterior, alege unul dintre centrele medicale la care doreşte să se trateze.

Clinicile care răspund solicitării pacientului îi vor comunica ziua, data, numele medicului şi costul consultaţiei. Aplicaţia se descarcă gratuit, iar utilizarea ei nu presupune niciun cost pentru pacienţi.

 

 

Sursa:

Lasă un răspuns

topobzor.info/meizu-x/

www.topobzor.info