Dinculescu s-a despărțit de UTA. Va juca la echipa lui Dică!

  • njwc.info
  • iulie 28, 2016
  • 0

În numai două zile, „Bătrâna Doamnă” s-a despărțit de doi fotbaliști de bandă stânga. Cătălin Hlistei a plecat la Pandurii Târgu Jiu, iar Iulius Dinculescu și-a obținut și el dezlegarea pentru Sport Club Muni­ci­pal Piteşti. Formația de Liga a 3-a e sprijinită masiv de Primăria orașului din Trivale și are ca obiectiv promovarea la finalul noii stagiuni.

Dinculescu a apărat culorile UTA-ei de la 15 ani doar la competițiile de juniori, Liga a 4-a. În eșalonul secund nu a apucat să debuteze și faptul că nu era considerat nici acum o „piesă” importantă la prima echipă l-a determinat să ceară „divorțul”.

Fotbalistul de 18 ani este chiar din Pitești, deci va continua acasă fotbalul, echipa fanion a Aradului urmând să se aleagă ulterior cu un procent dintr-un eventual viitor transfer. „Am petrecut o perioadă frumoasă din viața și carierea mea la Arad, am avut de învățat multe, în special de la nea’ Feri Tisza, dar și de la domnul profesor Păcurar. Le mulțumesc pe această cale, le doresc foștilor mei colegi baftă, iar UTA-ei să promoveze cât mai repede în Liga 1. Eu sper să-mi fac cât mai bine treaba la SCM Pitești, să joc cât mai mult la nivel de Liga a 3-a, iar final să promovăm și noi. Domnul Dică m-a dorit la echipă, m-a văzut la ultima acțiune a lotului național și vreau să-i răsplătesc încrederea ce mi-o acordă”, ne-a mărturisit Iulius Dinculescu, aflat deja în drum spre casă.

Lasă un răspuns

220km.com.ua

www.winnerlex.com.ua

https://showroom-kiev.com.ua