Dinamoviștii joacă primul meci după moartea lui Ekeng la Sînicolau Mic

  • njwc.info
  • mai 8, 2016
  • 0

E doliu în fotbalul românesc după dispariția fulgerătoare a lui Patrick Ekeng, dar competițiile oficiale se reiau la începutul săptămânii viitoare. Una dintre ele este și Cupa României pentru echipele de juniori, iar la Under 19, UTA o întâlnește chiar pe Dinamo. Juniorii nu ar trebui să fie foarte afectați de decesul mijlocașului camerunez, așa că partida se va desfășura conform programării, adică miercuri, de la ora 12, pe arena din Sînicolau Mic.

Deși nu vor putea alinia cea mai bună formulă de joc din diverse motive, cum ar fi reținerea în lotului echipei mari pentru disputa cu FC Baia Mare (tot de miercuri, dar de la ora 17) a lui Tănase, Man, Jorza și, posibil, Costin și D. Lazăr, plecarea la lotul national a lui Petre, dar problemele medicale cu care se confruntă Mara, Stanciu, Moza sau Dinculescu, utiștii își spun speranțe într-un rezultat pozitiv. „E un bonus pentru noi această participare în Cupa României. Le-am spus deja băieților că e o oportunitate imensă pentru ei ca printr-un parcurs bun în această competiție să atragă priviri asupra lor, dar și asupra clubului UTA. Suntem conștienți că, poate, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din țară la acest nivel, dar dacă suntem deștepți și fotbaliști, sunt sigur că o putem bate. Știm că ei, ca și club, trec prin momente grele ca urmare a decesului jucătorului camerunez, le spunem și noi condoleanțe, dar viața merge mai departe, iar dacă Federația programează acest meci trebuie să jucăm și să ne apărăm fiecare cât mai bine șansele”, a spus Dan Stupar, antrenorul UTA-ei II.

Dinamo Under 19 a fost campioană în seria de Est a Ligii Elitelor, dar a pierdut în semifinalele competiției (2-4) cu Ardealul Cluj. În ultimul act, echipa de pe Someș o va întâlni pe Viitorul Constanța la Mogoșoaia.

Lasă un răspuns

https://yarema.ua

www.seotexts.com/rerayt/