DGASPC Arad lansează cea de-a patra ediție a Campaniei umanitare Trăieşte Magia Crăciunului, Dăruind!

  • njwc.info
  • decembrie 9, 2016
  • 0

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad organizează campania umanitară „Trăieşte magia Crăciunului, Dăruind!”

Scopul acestei campanii este ajutorarea familiilor cu copii săraci din judeţul Arad prin oferirea de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, scutece și alte produse esențiale pentru bebeluși, produse igienico-sanitare, alimente neperisabile.

Dacă doriţi să le faceţi o bucurie de sărbători copiilor proveniți din comunități defavorizate, din familii sărace sau dezorganizate, implicaţi-vă în campania „Trăiește Magia Crăciunului dăruind!”.

Donaţiile se pot face până pe data de 20 decembrie 2016, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, str. 1 Decembrie nr. 14.

Pentru detalii vă rugăm să ne aţi la următoarele numere de telefon:   0749860363; 0742248722,  0257/210055 – interior 131
Motto-ul campaniei este: „Fiecare copil merită o şansă, te invităm să dăruiești din puţinul sau multul tău celor ce nu au deloc. Impreună putem oferi un strop din Magia Crăciunului.

Implicarea ta va fi răsplatită cu un zâmbet de copilaş”

DGASPC Arad mulțumește tuturor partenerilor și colaboratorilor care în fiecare an sunt alături de instituția noastră în acest demers și întind o mână de ajutor în semn de solidaritate cu cei nevoiași.

Lasă un răspuns

www.gefest-sv.kiev.ua

www.russ-love.com

www.best-cooler.reviews