Detalii după chemarea soției lui Dan Condrea la IML

  • njwc.info
  • mai 23, 2016
  • 0

Uliana Ochinciuc a fost chemată astăzi la IML pentru a ajuta la identificarea cadavrului lui Dan Condrea, în fața anchetatorilor. Soția patronului Hexi Pharma a ajuns la IML „Mina Minovici” când legiștii terminau autopsia trupului neînsuflețit al lui Condrea.

 

Uliana Ochinciuc a confirmat faptul că victima accidentului rutier produs ieri pe drumul dintre Buftea și Corbeanca este Dan Condrea. Soția a fost chemată și ieri, la locul producerii accidentului, pentru identificarea cadavrului, și și-a recunoscut soțul după hainele acestuia. Anterior, oamenii legii care au ajuns la fața locului au găsit actele care arătau că victima accidentului este Dan Condrea.

Violența impactului dintre mașina condusă de afaceristul Dan Condrea și copacul de pe marginea drumului în care a intrat cu o viteză estimată la peste 150 km/h s-a putut ”citi” nu numai în resturile autoturismului, ci și în trupul patronuui HexiPharma.

 

La autopsia care a fost fotografiată și filmată, legiștii au descoperit că toracele, picioarele și capul au fost atât de afectate încât specialiștii au pierdut numărul fracturilor. Practic, spun surse medicale, omul a murit instantatneu din cauza traumatismelor grave suferite la cap și la coloana vertebrală. Intervenția echipajului medical nu l-ar fi putut salva. Are totul rupt în el, ne-au dezvăluit surse judiciare.

 

La necropsie, legiștii au prelevat fragmente din toate organele pentru a le supune, conform procedurilor, unor minuțioase teste de laborator, dar s-au și uitat cu mare atenție în inima afaceristului pentru a căuta urmele unui posibil infarct care să-l fi răpus la volan și să-l fi transformat într-un kamikaze.

”La o primă evaluare, infarctul nu a fost observat. Testele de laborator ne vor lămuri dacă bărbatul a murit la volan din cauza unor probleme la inimă sau dacă era viu când a intrat cu mașina în copac”, au adugat sursele citate.

 

Toate etapele autopsiei făcute de legiștii ilfoveni au fost fotografiate și, pe alocuri, filmate pentru a întregi documentele de la dosarul acestei morți fulgerătoare.

 

Sursa:

Lasă un răspuns