Dan Condrea plănuia să-i fure Steaua lui Gigi Becali

Niciun comentariu

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicată în scandalul dezinfectanţilor din spitale, plănuia să-i “fure” Steaua lui Gigi Becali. El intenţiona să cumpere marca şi palmaresul de la Armată.

Dan Condrea a murit luna trecută într-un accident rutier care a avut loc în Corbeanca,  însă s-a aflat ce combinaţie pregătea acesta. Afaceristul avea în plan să-i “fure” Steaua lui Gigi Becali. Condrea nu dorea însă să se stie că este în spatele acestei afaceri, aşa că iniţiase discuţii cu mai multe persoane care să iasă în faţă cu respectiva tranzacţie. Practic, patronul Hexi Pharma venea, alături de alţii, cu banii necesari pentru a cumpăra marca şi palmaresul de la Armată, iar partenerii săi trebuiau să discute cu reprezentanţii MAPN, instituţie care deţine marca şi palmaresul echipei.

Condrea era un apropiat al mai multor membri ai Rotary Club, o organizaţie discretă care reuneşte politicieni, oameni de afaceri şi intelectuali. Eduard Koller, membru fondator al Rotary Mehedinţi, declara anul trecut că vrea să cumpere Steaua, dar preciza că nu are banii necesari pentru a ţine de unul singur echipa. Afaceristul anunţa atunci că va înfiinţa o nouă echipă pe modelul fanilor-acţionari precum FC Barcelona sau Real Madrid. Tot anul trecut, Jean Pavel, fostul lider al galeriei din 1991 până în 2001, declara că mii de fani s-au organizat ca să cumpere marca Steaua, iar presa sportivă a scris că în spatele lui s-ar afla mai mulţi afacerişti.

sursa: cancan.ro

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Meniu