Criminalul din Palilula îşi ascundea armele în murături

  • njwc.info
  • decembrie 3, 2016
  • 0

Criminalul sinucigaş din Palilula îşi ascundea armele în borcanele cu murături din beci. „Urma un tratament psihiatric. Nepoata mea trăia bine cu el”.

Detalii şocante ies la iveală din trecutul criminalului sinucigaş care a împuşcat mortal, vineri, doi oameni şi a rănit alţi doi, în localitatea doljeană Palilula. Anchetatorii au descoperit, sâmbătă, nouă arme în locuinţa criminalului Dragoş Furtună. Dragoş Furtună, în vârstă de 28 de ani, din Timişoara, s-a mutat în vara acestui an în localitatea doljeană Palilula împreună cu soţia, medic rezident. Vecinii lui Dragoş Furtună, care a împuşcat mortal, vineri, doi oameni, a rănit alţi doi, după care s-a sinucis, povestesc că bărbatul era o fire retrasă şi nu vorbea cu asbolut nimeni. Aseară şi-a executat patru vecini în stradă fără milă după care s-a împuşcat în cap.   „A venit un vecin la mine şi-a spus că soţul nepoatei mele a împuşcat mai multe persoane. M-au dus până la ei acasă şi l-am găsit pe Dragoş jos plin de sânge, iar fata îi făcea masaj cardiac. Oamenii erau pe mine grămadă şi mi-au zis că am adus un criminal la Palilula. Eu nu ştiu dacă avea arme. Nepoata mea trăia binişor cu soţul ei. Ştiu că el urma un tratament psihiatric, dar nu ştiu mai multe. Toată lumea mă consideră pe mine vinovat, m-au înjurat şi m-au scuipat, dar ce vina am eu?”, a povestit Nicolae Luncan, bunicul fetei căsătorite cu Dragoş Furtună.

Anchetatorii au ridicat de la locuinţa criminalului 4 arme neletale, 4 pistoale neletale şi o puşcă cu aer comprimat. Vecinii au povestit că Dragoş Furtună deţinea un adevărat arsenal în beciul casei. Au fost găsite arme ascunse în borcanele de murături. Rudele victimelor nu înţeleg cum de nimeni nu a aflat că agresorul deţinea atâtea arme nelegal.   „Mi-a omorât soţul şi fiul, iar ei sunt nevinovaţi? Nepotul meu de 2 ani a rămas orfan de tată, iar nimănui nu îi pasă. Fără milă a tras în băiatul meu de 36 de ani, este ciuruit”, a povestit, pentru ”Adevărul”, Elena Trandafir, mama şi soţia celor doi bărbaţi împuşcaţi de Dragoş Furtună.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au preluat cazul şi au deschis dosar penal pentru omor şi uz de armă fără drept.

sursa:

Lasă un răspuns

orion cooler colors

babyforyou.org/en/services/for-genetic-parents/

левитра цена в украине