Costel Gâlcă, optimist înaintea meciului cu Sevilla: “Mergem acolo să câștigăm”

  • njwc.info
  • decembrie 30, 2015
  • 0

Echipa antrenată de Costel Gâlcă va întâlni miercuri Sevilla în campionatul Spaniei. Deși deplasarea pe care formația sa o va face nu este deloc ușoară, Gâlcă se declară optimist și spune că singurul scop este victoria.

Românul Își dorește un parcurs pozitiv pentru Espanyol, mai apes că în primele două meciuri de când este pe bancă a înregistrat două victorii, una în campionat și în una în cupă.

“E o partidă complicată, cu un rival foarte bun, care are fotbaliști mari. Dar noi mergem acolo să jucăm, să atacăm, avem ambiția să câștigăm.”,  a spus Costel Gâlcă într-o conferință d epresă, informează DigiSport.

Declarațiile lui Gâlcă nu au surprins pe nimeni, mai ales că din primele zile în care a preluat echipa a declarat că îi place jocul ofensiv.

Fostul antrenor al Stelei consideră că Espanyol poate pleca cu un rezultat bun din deplasarea de la Sevilla.

“Ne-am îmbunătățit jocul, avem mai mult balonul și avem mai multă răbdare până să dăm pasa decisivă. Trebuie să ne impunem stilul, chiar dacă va fi dificil, dar am încredere în jucătorii mei.”, a spus Gâlcă.

În luna ianuarie, Espanyol are meciuri grele, două întâlniri cu campioana Barcelona, în campionat și în Cupă, iar în ultima zi a lunii va face deplasare la Madrid contra Realului.

“Eu am ambiția să câștigăm toate meciurile și asta le-am spus și jucătorilor.”, a mai spus antrenorul.

Sursa: 

Lasă un răspuns

gas-energy.com.ua

https://progressive.ua

medicaments-24