Clotilde Armand renunță la mandatul din CGMB, pentru a fi consilier local

Niciun comentariu

Clotilde Armand, care a candidat din partea Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria sectorului 1, a anunțat că va fi consilier local în acest sector și va renunța la mandatul de consilier general.

 

Ea a precizat, de asemenea, că USB va comunica foarte mult cu cetățenii, inclusiv prin intermediul unui canal tv transmis pe internet. Reprezentanta USB i-a îndemnat pe cetățeni să formeze asociații de cartier, cu ajutorul cărora vor fi identificate și dezbătute problemele care afectează comunitatea.

 

“Am semnat declarația conform căreia am ales mandatul de consilier local al sectorului 1 și nu mă voi duce la Consiliul General al Primăriei. O să facem tot ce am promis. Transparența, primul lucru. O să publicăm absolut tot ce vom găsi. (…) O să facem un apel la toți cetățenii sectorului 1 să se alăture nouă, echipei de consilieri. Platforma este în pregătire, va fi gata în aproximativ o săptămână și va trebui să lucrăm cu aceste asociații, aceste grupuri de oameni care se vor constitui. Evident, nu o să refuzăm să primim cetățenii. Dar va fi foarte important fiecare cartier să se organizeze, nu vom putea să tratăm fiecare cerere. Încă o dată: comunitatea va trebui să se organizeze. (…) O să avem un canal de televiziune pe internet, pe care în mod regulat o să ne întâlnim, o să invităm asociațiile de cartier și o să dezbatem problemele, pentru ca apoi să putem să le rezolvăm”, a spus Clotilde Armand, într-un mesaj video postat pe Facebook.

 

 

Ea a menționat că va depune jurământul de consilier, probabil, săptămâna viitoare. Aceasta a adăugat că ar fi fericită dacă ideile Uniunii Salvați Bucureștiul ar fi preluate și de alte partide.

 

“Noi vrem să schimbăm modul în care se face politică și administrație locală. Dacă PSD vrea să facă la fel, e foarte bine și îl invit să facă exact asta”, a mai precizat Armand.

 

Clotilde Armand a ocupat poziția a doua pe lista USB pentru CGMB, primul loc revenindu-i președintelui Uniunii, Nicușor Dan.

 

 

Sursa:

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Meniu