Clotilde Armand a blocat acordarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

  • njwc.info
  • iulie 29, 2016
  • 0

Clotilde Armand, consilier local sector 1 din partea USB, consideră prea mare suma de 10 milioane de lei care s-a propus să fie alocată de către administraţia locală pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

 

Consiliul Local al sectorului 1 a respins joi un proiect de hotărâre privind acordarea acestei sume, Clotilde Armand explicând vineri, într-o conferinţă de presă, că USB a propus, în şedinţă, alocarea a 2 milioane de lei.

 

‘Am făcut un compromis şi am spus: vă propunem acum să alocăm 2 milioane de lei pentru acest proiect şi pentru suma restantă de 8 milioane de lei să facem ceva ce mi se pare normal, o dezbatere publică. (…) Noi toţi de la USB considerăm că era o propunere rezonabilă, noi toţi am votat pentru, dar şi PSD şi PNL au blocat alocarea aceasta de 2 milioane de lei’, a spus Clotilde Armand.

Ea a precizat că proiectul se va rediscuta, după ce USB s-a abţinut, iar PNL a votat împotriva alocării pentru Catedrală a 10 milioane de lei.

 

‘Privind cele 10 milioane de lei au fost 11 voturi ‘pentru’, dar proiectul nu a trecut. Se va rediscuta’, a completat Armand.

 

În replică, primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a arătat că a fost o propunere a PSD de a se aloca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, în urma solicitării patriarhului Daniel.

 

 

Sursa:

Lasă un răspuns

progressive.ua

продвижение сайта

https://optiontradingstrategies.net