Care sunt cele mai agresive zodii

  • njwc.info
  • aprilie 23, 2016
  • 0

Semnul astral influentează foarte mult comportamentul unei persoane, susțin astrologii, iar unele zodii au o agresivitate mai mare decât altele.

Iata care sunt cele mai agresive zodii:

 

Pești

Peștii pot deveni violenți, în special când cineva le rănește orgoliul. Nativul Pești poate sa ridice tonul la persoana pe care o iubește atunci când are banuieli că este înșelat sau când nu primește respect suficient. Când sunt nervoși, Pestii manifestă o agresivitate de limbaj, înjurând în cele mai diverse moduri.

 

Fecioara

Poate ca nu ai bănui niciodata că o Fecioara poate fi agresivă, dar nativii acestei zodii se pot certa zile întregi și pot să ameninte cu bătaia, atunci cand cineva îi scoate din pepeni. Fecioarele detestă sa fie mințite ori batjocorite, iar cel mai mult urăsc atunci cand cineva le vorbește de sus. Desi sunt violente în exprimare, Fecioarele sunt amuzante atunci cand sunt nervoase, deoarece le vin anumite replici spontane care creează senzație.

 

Sagetator

Sagetatorii se enervează foarte ușor și devin agresivi, dar partea bună este că această zodie nu ține supărarea mai mult de un sfert de oră. Săgetatorii sunt firi foarte directe și urăsc sa fie mințiti sau sa fie vorbiti pe la spate. Nu este exclus ca un nativ al acestei zodii să sară cu ușurinta la bataie.

 

Leu

Leul este una dintre cele mai agresive zodii, întrucât ține mult la imaginea sa și poate deveni violent prin atitudine. Rareori se încumetă la a lovi pe cineva, însă felul în care pot atinge este folosind ironia și privirile tăioase. Ridică adesea tonul și au mania de a întrerupe pe interlocutor.

 

Sursa:

Lasă un răspuns