Captura uriasa de COCAINA la Timisoara! Valoreaza peste 100.000 de euro! Cum au pus mana procurorii DIICOT pe un traficant periculos? VIDEO

Niciun comentariu

TIMISOARA. Lovitura spectaculoasa data traficantilor de droguri pe axa Columbia – Romania – Spania, data de procurorii DIICOT si politistii de la Crima Organizata si Antidrog Timisoara.

Acestia au descoperit peste 12 kg de cocaina intr-un transport ce venea din Columbia, avea ca destinatie intermediara Oradea, pentru ca mai apoi drogurile sa ajunga in Spania.

Este vorba de cea mai pura cocaina – praf de cocaina verde, un drog extrem de valoros pe piata stupefiantelor.

Drogurile au venit din Columbia printr-o firma de curierat, ce are baza la Timisoara, si urmau sa ajunga la o adresa din Oradea.

Coletul a fost interceptat de politistii de la Crima Organizata si procurorii DIICOT, care au stabilit ca primul destinatar este o femeie de 42 de ani din judetul Bihor.

Aceasta avea misiunea de a prelua pachetul pentru a-l trimite mai departe in Spania.

Anchetatorii l-au identificat rapid pe cel care avea sa primeasca drogurile.

Oamenii legii au pus la cale o strategie prin care au reusit sa-l determine pe destinatarul stupefiantelor sa vina in Romania.

Barbatul, zis si Manolo, cetatean cu dubla cetatenie, spaniola si columbiana, a venit cu avionul la Bucuresti. Apoi s-a indreptat spre Braila. Acolo a fost capturat de politisti si adus sub escorta la Timisoara, unde a fost audiat de procurorii DIICOT, pe numele lui fiind emisa o ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

El este acuzat de trafic international de droguri de mare risc.

Avocatul apararii a declarat ca spaniolul nu a declarat nimic in fata procurorilor si ca a spus ca a venit in Romania la o prietena.

Pe piata, captura de cocaina de la Timisoara valoreaza peste 100.000 de euro.

Intreaga operatiune a beneficiat de sprijinul ofiterilor Serviciului Roman de Informatii.

Sursa:

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Meniu