Biserica catolică a recunoscut: E un nou miracol, nu avem explicaţii ştiinţifice

  • njwc.info
  • februarie 12, 2018
  • 0

Acesta este cel de-al 70-lea miracol recunoscut de Biserica Catolică în 160 de ani, precedentul miracol fiind recunoscut în 2013.

În iulie 2008, călugăriţa Bernadette Moriau a participat la pelerinajul de la sanctuarul de la Lourdes, unde a primit ritualul ungerii bolnavului.

Femeia a povestit că ”a simţit o senzaţie neobişnuită de relaxare şi de căldură în tot corpul” şi ”a auzit un fel de voce interioară care i-a cerut să renunţe la corset şi la atele”, potrivit comunicatului diocezei.

Sora Bernadette Moriau a întrerupt în aceeaşi zi toate tratamentele.

”Observând că vindecarea respectivă a fost bruscă, rapidă, completă şi durabilă şi a rămas fără explicaţie în stadiul actual al cunoştinţelor noastre ştiinţifice”, Biserica a declarat ”caracterul miraculos al vindecării sorei Bernadette”, se precizează în textul transmis către AFP.

În noiembrie 2016, la Lourdes, cu ocazia reuniunii anuale, comitetul medical internaţional din Lourdes a confirmat ”vindecarea inexplicabilă, în stadiul actual al cunoaşterii ştiinţifice”.

O conferinţă de presă este programată pentru marţi dimineaţa la Beauvais, în prezenţa sorei Bernadette, a episcopului de Beauvais şi a preşedintelui Biroului de constatări medicale din Lourdes, Alessandro de Franciscis scrie

Lasă un răspuns