Bilantul tragediei din Colectiv: 53 de morti. Surse medicale: Prietena solistului Goodbye to Gravity a murit azi la Floreasca

  • njwc.info
  • noiembrie 12, 2015
  • 0

Potrivit unor surse medicale, citate de , printre cei doi pacienti de la Floreasca decedati in cursul noptii este Madalina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Galut.

Sursa foto: Claudiu Petre

Sursa foto: Teodora Maftei

Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Bogdan Oprita.

Miercuri, alte trei persoane internate in spitale, Elena Nitu, Vladut Roberto si Alex Pascu, au incetat din viata.

Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a pierdut lupta pentru viata la 12 zile de la incendiul din club. Alex Pascu, 33 de ani, a fost transferat miercuri dupa masa, in Franta. El se afla de 11 zile la spitalul Floreasca, este in stare grava si a fost dus cu un avion medical SMURD spre Paris.

In noaptea tragediei, Alex a fost internat la Floreasca. Cand au considerat ca poate fi transportat, medicii francezi si romani au decis mutarea lui intr-o clinica din capitala Frantei.

Pentru Elena Nitu si Vladut Roberto, viata si visele lor s-au oprit la doar 18 ani. Starea lor era critica, insa medicii britanici au vrut sa faca imposibilul, pentru ca erau atat de tineri.

11 noiembrie 1996 – a fost ziua in care parintii lui Vladut au plans de bucurie cand li s-a nascut baiatul. Destinul nemilos a facut insa ca tot pe 11 noiembrie, Vladut sa plece la ingeri. Ar fi implinit 19 ani.

In noaptea tragediei din Colectiv, Vladut Roberto Andy era la serviciu. Lucra ca barman in club, locul in care s-au intalnit atatia tineri frumosi si destepti.

Dupa incendiul cumplit, a fost internat la spitalul Universitar cu 90% arsuri pe corp. Cazul lui era de o gravitate extrema, dar pentru ca baiatul nu avea caile respiratorii afectate, medicii britanici au decis sa il selecteze pentru transferul in Marea Britanie.

A ajuns acolo duminica, dar miercuri dimineata, Vladut nu a mai putut sa lupte. Prietenii i-au lasat pe Facebook numeroase mesaje incarcate de durere.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace,copil frumos! Pacat,mare pacat ,condoleante parintilor,rudelor si prietenilor tai! O floare franta mult prea devreme!”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag! Nu imi pot imagina ca nu mai esti printre noi , ai lasat in urma ta durere si suferinta!”

Miercuri, noapte, inca o veste rea a venit din Marea Britanie. Elena Nitu, internata la un spital din Liverpool, a pierit tot la 18 ani. Era eleva in clasa a XII-a la liceul A.D. Xeonol din Bucuresti. Venise in Colectiv cu iubitul ei, Silviu, cel care a si scos-o pe brate.

Elena a iesit constienta din club, dar medicii au constatat ulterior ca avea 60% arsuri pe corp, dar si pe caile respiratorii.

Ca si Vladut, Elena a fost aleasa de medicii britanici, impresionati ca era inca un copil. Din pacate, starea sa a fost atat de grava, incat trupul ei fragil sau nu a mai rezistat.

Dumnezeu sa-i odihneasca in Pace!

 

Sursa: Stirile Pro TV

Lasă un răspuns

вторичный рынок ценных бумаг

www.progressive.ua

www.dekorde.com