Beemer 1000, cronograful dedicat celei mai rapide motociclete BMW

  • njwc.info
  • aprilie 1, 2017
  • 0

Nu ai cum sa nu doresti sa te afisezi cu un cronograf Beemer 1000 la incheietura mainii daca esti fan al sporturilor moto.

Accesoriul este creat special pentru a omagia motocicleta BMW S1000RR, cea mai rapida aparitie pe doua roti creata vreodata de grupul auto german si alintata cu porecla „Beemer 1000” de catre fani, dupa cum relateaza Extravaganzi.

Celor de la Beemer1000.com pare sa nu le fi fost greu sa imagineze un cronograf negru mat care sa aminteasca de designul motocicletei preferate, iar avantajul este ca oricine isi poate permite un astfel de ceas.

Foto: Extravaganzi

cronograf Beemer 1000 1

Cronograful fabricat in Germania costa doar 149 de euro, dar chiar si asa se poate lauda cu functii care il fac o piesa dezirabila in colectia unui practicant de sporturi moto.

Pe cadranul negru al ceasului sport vei regasi un cronometru reglat la secunda, un subcadran pentru evidentierea scurgerii minutelor dintr-o ora, precum si un display care masoara scurgerea timpului pe parcursul a 24 de ore si un calendar.

Cadranul principal este impartit in 12 ore, partea superioara fiind decorate si cu porecla data motocicletei-etalon produsa de BMW.

Foto: racetaylormade.com

Fara a abuza de materiale rare sau pretioase, ceasul foloseste totusi un ecran de safir si o bratara din piele neagra care ii confera un aspect clasic, iar carcasa sa metalica de 43 mm este realizata din otel inoxidabil de culoare neagra pentru a se asorta perfect cu imaginea motocicletei BMW S1000RR scrie

Lasă un răspuns

http://teplostar.kiev.ua