Autoritățile germane, între imbecilitate și trădarea interesului național

Niciun comentariu

Ceea ce s-au chinuit autoritățile germane și o mare parte a presei din Germania să ascundă a ieșit la lumină și va deveni tocmai de aceea mai viral: agresiunile sexuale incredibile ale imigranților arabi împotriva femeilor germane, în noaptea de Anul Nou.

Primitivismul a aproximativ 1.000 de arabi, primiți cu brațele deschise de Germania, oameni care și-au permis, în semn de “mulțumire”, să insulte și să agreseze sexual peste 100 de femei, este de netolerat.

Or, în acest context, faptul că autoritățile germane nu numai că nu au asigurat protecția cetățenelor germane, ba, mai mult, i-au acoperit pe ticăloși, este strigător la cer. Peste toate, o presă nemțească la fel de subordonată politicului, precum cea din România (amintiți-vă de protestele pentru Roșia Montană pe care majoritatea televiziunilor românești le-au ignorat cât au putut), s-a prefăcut că aceste abuzuri nu există, timp de 3-4 zile. De ce? Cui slujește presa germană?

Tot ceea ce s-a întâmplat în Germania acestor zile arată, în opinia mea, că vorbim de o autoritate a statului german lovită de imbecilitate sau de una care trădează cu bună știință interesul germanilor.

A acoperi astfel de fapte mizerabile nu va face decât să îi încurajeze pe nemernici. A mai continua politica pro-imigraționistă în contextul atentatului de la Paris și a agresiunilor sexuale din mai multe orașe nemțești este o dovadă de iresponsabilitate patologică. Asta dacă, așa cum am spus, nu vorbim despre trădarea interesului național german, respectiv a interesului european.

Indiferent de ce spune Angela Merkel, niciun popor european nu susține această colonizare arabă extrem de bine organizată. Dacă ea se face este pentru că folosește unor interese care nu sunt ale noastre, ale europenilor. Iar cei care o susțin lucrează pentru agenda altora; asta dacă nu sunt retardați!

Așadar, cine sunt păpușarii la care dau cu subsemnatul Merkel și ceilalți lideri europeni ce vor o colonizare arabă a Europei? Aceasta e întrebarea!

Sursa:

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Meniu