UPDATE Arădeni blocaţi de trei ore pe Aeroportul din Timişoara

  • njwc.info
  • decembrie 11, 2017
  • 0

Trei ore au avut de aşteptat pasagerii care au dorit să ajungă de dimineaţă cu avionul la Bucureşti din Timişoara. Printre ei se află şi mulţi arădeni, care au spus că la 07.15 trebuiau să decoleze, însă nu au făcut-o nici la această oră (10.20). Totul din cauza unei probleme tehnice.

„Am stat timp de trei ore. Ne-au anunţat că sunt ceva probleme tehnice la aeronavă. Abia acum ne pregătim de îmbarcare dacă nu apar alte probleme”, a declarat una dintre arădencele aflate în Aeroportul din Timişoara.

Nu doar acest zbor a fost afectat, ci şi următorul.

 

UPDATE Reprezentanntanţii Aeroportului au trimis un comunicat de presă în care explică de ce au fost întrâziate sau anulate unele zboruri.

„În cursul zilei de duminică, 10 decembrie, mai multe zboruri care aveau decolare/aterizare pe Aeroportul Internațional Timișoara au fost afectate de condițiile meteo nefavorabile produse în toată Europa, în special în Marea Britanie, Germania și Olanda. Mai multe aeroporturi au fost închise, iar pasagerii au fost redirecționați spre alte zboruri, îndată ce vremea a permis reluarea traficului aerian.

Până în prezent au fost anulate 7 zboruri:

cursa W3526 Eindhoven-Timișoara (cu decolare programată din Eindhoven la ora 14h50 – aterizare programată la Timișoara : 16h50),

cursa LH1662 Munchen-Timișoara (decolare Munchen: 20h35 – aterizare Timișoara 23.05), dar și cursa retur LH1663 (cu zbor în data de 11.12, decolare Timișoara : 05h50 – aterizare Munchen: 6h20)

cursele W63501/W63502 Timișoara – Londra Luton (decolare Timișoara 17h25 – aterizare Luton 18h25) și retur Londra-Luton-Timișoara (decolare din Luton: 18h55 – aterizare Timișoara 23.40)

cursele FR291/292 Timișoara – Londra Stansted (decolare Timișoara 17h35 – aterizare Stansted 18h25) și retur Londra-Stansted -Timișoara (decolare din Stansted: 18h50 – aterizare Timișoara 23.30) – cursă anulată din motive tehnice.

 

De asemenea, cursa Dusseldorf Weeze-Timișoara a înregistrat o întârziere de 4h50, din cauza vremii nefavorabile la aeroportul de decolare.

 

În cursul zilei de astăzi este posibil să mai apară întârzieri în programul zborurilor din cauza zborurilor anulate duminică. Până la această oră au fost afectate cursele de Otopeni și Frankfurt Hahn, care au înregistrat întârzieri de aproximativ 3-4 ore. Pe timp de iarnă, zborurile pot suferi întârzieri și din cauza operațiunilor de degivrare și antigivrare care se fac la aeronave înainte de decolare și care necesită un timp de realizare neplanificat.

 

”Condițiile meteo nefavorabile afectează oriunde în lume programul de operare al curselor aeriene, dar important este să se asigure (pe cât este obiectiv posibil) un timp de intervenție cât mai scurt pentru asigurarea condițiilor de operare în siguranță”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

 

Vă menționăm că Aeroportul Internațional Timișoara a funcționat la parametrii tehnico-operaționali optimi sâmbătă și duminică, deși au existat căderi de zăpadă și în Timișoara. Echipele aeroportului au intervenit conform procedurilor în vigoare, astfel încât decolările și aterizările nu au fost afectate din cauza condițiilor meteo de la Timișoara”, se arată în comunicat.

 

Lasă un răspuns

www.best-cooler.reviews/

http://220km.net