Aradeanul Kempes (ex CARGO) in turneu cu Gothic

  • njwc.info
  • februarie 14, 2017
  • 0

Ovidiu Ioncu “Kempes” s-a născut pe 18 august 1966 la Arad şi a devenit cunoscut melomanilor din întreaga ţară în 1988, ca solist al trupei Cargo. Porecla de „Kempes” a primit-o datorită asemănării cu fotbalistul argentinian Mario Kempes, în vogă la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80. În 1995, a fost grav rănit în urma unui accident de motocicletă. A urmat un concert în semn de solidaritate ce a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar trei ani mai târziu muzicianul a suferit un nou accident. La sfârşitul lunii noiembrie 2013, Kempes a părăsit formaţia Rezident Ex şi a pus bazele unui nou proiect alături de membrii formaţiei Gothic.

Turneul va include concerte în Arad (17 februarie), Timişoara (18 februarie), București (25 februarie), Pitești (24 martie) şi altele.

Formaţia a lansat albumul „Regăsire”, discul fiind editat prin intermediul Universal Music România. Materialul discografic s-a lansat printr-un concert extraordinar în fața a aproape 2000 de oameni prezenți în Berăria H din București. Albumul „Regăsire” conține, pe lânga piese clasice de heavy metal, și o melodie acustică înregistrată împreună cu cvartetul Blade Strings. Muzica a fost compusă de Ovidiu Ioncu „Kempes“, împreună cu chitariștii formației, Alin Moise și Alin Petruț, în timp ce versurile sunt semnate de Ștefan Dandu, Dinu Olărașu si Florin Chilian scrie 

Lasă un răspuns