Arad Pool Party, sâmbăta seara la Ștrandul Neptun. Va fi cea mai mare petrecere din aer liber

  • njwc.info
  • iulie 13, 2018
  • 0

Arad Pool Party, un eveniment menit să reînvie viața de noapte de pe Ștrandul Neptun, acea viață de noapte care în urmă cu mai bine de un deceniu aducea la Arad zeci de tineri din Timișoara sau Oradea pentru că aici, la Arad, pe ștrand, se dădea ora exactă a petrecerilor din Vestul României.

Acum, cu o nouă conducere la ștrand, cu posibilitatea de a se intra gratuit în zona comercială, viața pe ștrand tinde să reînvie. Procesul este lent, pentru că acest lucru se întâmplă după mai bine de un deceniu de inactivitate.

Molly Malone’s și conducerea Ștrandului Neptun organizează o seară de dans, sâmbătă, 14 iulie pe Ștrandul Neptun. Intrarea va fi liberă după orele 21.00, iar petrecerea se va întinde până la orele 5.00.  Anul trecut cele două petreceri organizate au adunat mii de arădeni.

Arad Pool Party a fost o reușita din toate punctele de vedere. Aleile Strandului au fost aproape pline,terasele au avut un grad de ocupare 90% atât cele din zona comercială cât și cele din jurul bazinelor. Am văzut pe ștrand plimbându-se famillii cu copii chiar și noaptea târziu, amestecați printre cei ”costumați” în dres de baie sau ținuta de club. Oameni frumoși, care dupa spusele lor, de foarte mult timp nu au mai trecut Mureșul în direcția ștrandului”, au declarat organizatorii.

Petrecerea va avea loc în zona bazinelor mari. Va fi cu muzică, cu cocktail-uri, cu bar, cu tot ceea ce este necesar pentru succesul unui asemenea eveniment.

Tinuța – costum de baie (optional) sau îmbrăcăminte casual. Informații se pot obține la telefon: 0757124788

ATENTIE!!!

– Accesul tinerilor sub 18 ani este permis doar insotiti de un adult! Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra voastra!

– Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!

– Spune NU drogurilor! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

– ECO-friendly advice – Te rugam sa nu arunci sticle, pachete de tigari, pahare sau peturi de plastic in spatiile verzi sau in apele bazinelor!

FOARTE IMPORTANT !!!!!

Accesul in bazine nu este permis celor care nu stiu sa inoate.

Accesul este permis doar in zona bazinului cu apa de maxim 0,70 cm.

Toti participantii la eveniment declara ca inteleg regulile si se vor comporta ca atare pentru a nu pune in pericol pe el insusi sau vreun alt participant.

Este OBLIGATORIE urmarirea indicatiilor date de SALVAMARI si de oamenii de ordine pe tot parcursul petrecerii !

 

Arad Pool Party 8 Iulie 2017Peste 1500 participantiNe revedem curand la urmatorul eveniment !!!

Gepostet von am Mittwoch, 12. Juli 2017

Weekend de exceptie la Strandul Neptun. Nights @ Day Party in 29-30 Iunie pe Strandul Neptun Arad

Gepostet von am Mittwoch, 6. Juni 2018

Lasă un răspuns