Google a expus 11 probleme de securitate pe care le are noul telefon al celor de la Samsung, Galaxy S6 Edge. Telefonul lansat in acest an are niste vulnerabilitati care ar fi putut fi folosite de hackeri pentru a tinti datele persoanele al utilizatorilor.

Emailurile ar fi putut fi trimise de hackeri catre un alt cont fara ca victima furtului sa stie ce s-a intamplat. Project Zero al celor de la Samsung i-a notificat pe cei de la Samsung despre problema.

„Increderea utilizatorilor este un factor extrem de important pentru Samsung. Pentru a o mentine, Samsung a lansat in luna octombrie un program de actualizari de software.

Prima actualizare de software a rezolvat opt cele mai critice situatii de securitate identificate de Google in cele 90 de zile de testare a telefonului. Celelalte trei situatii vor primi rezolvare odata cu o noua actualizare de soft, ce urmeaza a fi lansata in cursul lunii noiembrie.

Samsung incurajeaza o permanenta actualizare a software-ului si a aplicatiilor instalate pe smartphone-uri” este comunicatul trimis catre Yoda.ro de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy S6 Edge a fost recent desemnat la prestigioasele premii T3 Awards drept smartphone-ul anului.