Agitaţie la PNL Arad. Se caută soluţii pentru contracararea scandalului „aeroportul”

  • njwc.info
  • noiembrie 5, 2016
  • 1

Liberalii arădeni sunt în degringoladă, după ce în presă au apărut, în ultimele zile, mai multe critici privind desfiinţarea de facto a Aeroportului Arad. Reacţiile din partea arădenilor, comentarii pe site-urile de ştiri sau pe reţelele de socializare, nu au fost deloc favorabile PNL şi lui Gheorghe Falcă.

Deşi şeful de camanie al PNL a fost plecat din Arad, în cursul serii de vineri, dar şi a dimineţii de sâmbătă unii dintre membri importanţi ai PNL Arad au fost convocaţi la şedinţe desfăşurate la sediul de pe strada Romul Veliciu.

Surse din cadrul PNL Arad spun că e agitaţie mare şi că au căutat soluţii de a contracara subiectul „aeroportul”. „A venit de sus, ghiciţi dumneavoastră de unde, indicaţia să găsim soluţii pentru a contracara efectele negative produse de scandalul cu cedarea Aeroportului Arad la timişoreni. Se vorbea că am pierde procente importante, acum când alegerile bat la uşă”, spun surse din PNL Arad.

Oamenii susţin că deşi primarul Falcă era plecat la Bistriţa-Năsăud, unde a participat la lansarea candidaţilor liberali din acest judeţ, ei au fost convocaţi la o şedinţa ad-hoc. „Unii nici măcar nu au venit, ştiind că Falcă este plecat din Arad”, mai spun sursele noastre.

Acestea mai afirmă că printre soluţiile găsite ar fi raportarea la Facebook a celor care distribuie materiale critice la adresa cedării aeroportului, eliminarea jurnaliştilor incomozi din listele de prieteni, sau contracararea cu un alt subiect de scandal. În acest fel se speră că efectele negative la adresa PNL s-ar stopa, dar se speră şi că până la alegerile din 11 decembrie arădenii vor uita ceea ce s-a întâmplat cu aeroportul din Arad.

Lasă un răspuns

https://monaliza.kiev.ua

https://xn----7sbajornvhu8c.com.ua

https://kokun.net