Aeroportul Arad – fără curse de pasageri. Join Airlines nu își respectă promisiunile

  • njwc.info
  • iulie 29, 2016
  • 0

Aeroportul Arad rămâne fără curse de pasageri, întrucât compania care a promis introducerea de zboruri nu se ține de cuvânt. Este foarte probabil ca nimic din ceea ce au anunțat reprezentanții Aeroportului în urmă cu câteva luni să nu se concretizeze. Conducerea Aeroportului nu poate lua nicio măsură împotriva Join Airlines, deoarece în baza contractului nu există vreun termen pentru respectarea înțelegerii.

 

Compania Join Airlines anunța la începutul acestui an că va reintroduce Aeroportul Arad în circuit international. Au fost anunțate chiar și destinațiile de zboruri – Verona, Stuttgart, Viena şi Bucureşti. Atât reprezentanții Join Airlines, cât și reprezentanții aerogării arădene păreau siguri că aeroportul va ieși din impas. Nimic din ceea ce au promis reprezentanții companiei nu s-a concretizat. Aceștia au comunicat de curând că au ceva probleme interne.

 

„Există doar un contract între noi și compania Join Airlines, contract prin care reprezentanții companiei au vrut să se asigure că nu vom schimba tarifele pe parcurs, după ce vor începe să opereze de la Arad. Contractul prevede lansarea zborurilor în acest an, fără a fi menționată clar data. Nu putem aplica nicio sancțiune”, a spus de curând directorul Aeroportului Arad, Dan Bălăcel.  

Lasă un răspuns

продвижение сайта

источник

www.best-cooler.reviews/feel-real-frrrost-with-siberian-coolers/