Actorii din Game of Thrones vin în România

  • njwc.info
  • martie 10, 2016
  • 0
Una din cele mai mari producții de ficțiune făcută de Discovery Channel va fi filmată în România, cu actori din Urzeala tronurilor, cu o echipă de sute de oameni și cu un buget de milioane de dolari. Subiectul: istoria Harley Davidson. Informația a fost făcută publică astăzi, la București chiar de președintele canalelor Discovery, într-o întîlnire cu jurnaliștii români.
Paginademedia.ro vă prezintă detalii despre producție, cine sunt actorii din Game of thrones care vin să filmeze în România și unde se vor desfășura filmările:
Discovery a început zilele acestea la București filmările pentru miniseria Harley and The Davidsons, un serial de ficțiune inspirat din viața celor doi fondatori ai faimoasei mărci de motociclete Harley – Davidson.
În producție, rolurile principale vor fi interpretate de Michiel Huisman (interpretul lui Daario Naharis din Game of Thrones), Robert Aramayo (care va avea un rol în sezonul șase din game of Thrones) și Bug Hall.
Producția, care va avea șase ore și va fi împărțită în trei părți, a început deja să fie filmată. Discovery lucrează pentru acest proiect cu Studiourile Castel Film, a declarat Rich Ross, președintele posturilor Discovery Channel, Animal Planet și Science Channel, într-o întâlnire cu presa.
Harley and The Davidsons va fi filmat în mai multe locuri din București, în care va fi recreată atmosfera din orașul Milwaukee la începutul secolului XX, inclusiv pe velodromul de la Dinamo, singurul din România.
Filmul va fi difuzat spre sfârșitul anului în Statele Unite, urmând ca după aceea să înceapă să fie difuzat în întreaga lume.
Șeful Discovery a evitat să precizeze costurile investiției, însă a menționat că este vorba despre sume de ordinul milionanelor de dolari, aceasta fiind cea mai scumpă producție a Discovery, între producțiile pe bază de scenariu. „Suntem cel mai mare cumpărător de motociclete vintage, care să și funcționeze”, a mai spus Rich Ross, despre recuzita pentru serie.

Despre miniserie:

• “Harley and the Davidsons” va fi un serial de ficțiune, inspirat de viața celor doi fondatori ai brandului Harley-Davidson.

• Programul are la bază povestea adevărată a doi colegi de şcoală din Milwaukee, William (Bill) Harley și Arthur Davidson.

• “Harley and the Davidsons” îi urmărește pe cei doi tineri care au construit și apoi au condus celebrele motociclete.

• Acţiunea din film va ilustra realitatea secolului 20, dezvăluind cum au luat naştere motoarele Harley-Davidson, într-o perioadă marcată de schimbări sociale și tehnologice.

• În rolurile principale: Michiel Huisman (Urzeala tronurilor, Sălbăticie, Secretul lui Adaline), Robert Aramayo (Urzeala tronurilor, Nocturnal Animals) și Bug Hall (Revolution).

• Michiel Huisman joacă rolul lui “Walter Davidson” din “Harley and the Davidsons”. Huisman este “Daario Naharis” în seria fantasy de mare succes Urzeala tronurilor, rol pe care îl va relua ca lider al mercenarilor și iubit al lui Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) și în sezonul 6 al acestei producții. Palmaresul recent al lui Huisman include drama romantică de început de secol Secretul lui Adaline, alături de Blake Lively, precum și biopicul-dramă Sălbăticie, în care joacă alături de Reese Witherspoon. În televiziune, Huisman a avut roluri recurente în seriale precum SF-ul Orphan Black, musicalurile-dramă Nashville șiTreme. Printre proiectele lui se numără filmul artistic Mountains and Stones, alături de Josh Hartnett, și thrillerul romantic 2:22.

• Actorul britanic Robert Aramayo joacă rolul lui “William (Bill) Harley” în serialul Discovery. Pe lângă faptul că va juca în sezonul 6 al seriei Urzeala tronurilor, Aramayo urmează să apară și în noul film al lui Tom Ford, Nocturnal Animals, cu Jake Gyllenhaal și Amy Adams în rolurile principale.

• Bug Hall joacă rolul lui “Arthur Davidson” în “Harley and the Davidsons”. Hall a avut un rol recurent în serialul dramatic post-apocaliptic Revolution și apariții episodice în diverse alte seriale, printre care Castle, CSI, Minți criminale și Masters of Sex.

• “Harley and the Davidsons” este produs pentru Discovery Channel de Raw Television.

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns

https://topobzor.info

Узнайте про интересный интернет-сайт с информацией про https://xn--80adrlof.net.
www.pharmacy24.com.ua/sialis-tadalafil/sialis-40-mg/