Accident de tren in Germania: cativa morti si circa o suta de raniti

  • njwc.info
  • februarie 9, 2016
  • 0

Un grav accident feroviar a avut loc in dimineata zilei de marti in Bavaria. Accidentul a avut loc la ora 6.48, pe distanta Holzkirchen – Rosenheim, in apropierea statiei de epurare de la Bad Aibling. Doua trenuri de calatori s-au ciocnit frontal si mai multe vagoane au deraiat de pe sine potrivit informatiilor date de politia din Rosenheim. Reuters a anuntat ca au murit cativa pasageri, circa o suta fiind raniti.

UPDATE 10.08: In accidentul feroviar de la Bad Aibling din dimineata de marti au fost implicati circa 100 de calatori aflati in vagoane. Politia germana informeaza ca sunt si cativa morti, potrivit . Au fost aduse forte de interventie locale dar si din Nurnberg si Austria.

Purtatorul de cuvant al politiei, Stefan Sonntag, a declarat pentru ziarul local online ca „mai multe persoane au fost ranite, unele dintre ele grav”. Situatia la fata locului este inca destul de neclara.

Au fost mobilizate toate fortele de interventie disponibile la locul accidentului, care a avut loc in apropierea localitatii Bad Aibling (Rosenheim). Opt elicoptere precum si un mare numar de echipaje de salvare sunt concentrate in zona de interventie, relateaza si .

Trenurile implicate in accident sunt ale companiei Meridian, care apartine cailor ferate bavareze (Bayerischen Oberlandbahn). Meridian a organizat intre timp transportul pe o linie ferata alternativa, precum si transbordare cu autobuze, pentru navetistii din zona.

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns