Accident cumplit în Bucureşti

Niciun comentariu

Un accident cumplit s-a produs duminică după amiază în Pasajul Unirii din Bucureşti. O persoană a murit la scurt timp după producerea accidentului, iar o alta este rănită. Traficul în zonă a fost blocat pe sensul către Tineretului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Un accident extrem de violent s-a produs în Pasajul Unirii din Bucureşti. În momentul de faţă pasajul este complet blocat. În accident au fost implicate două persoane care au fost prinse între fiarele contorsionate ale autovehiculelor. Unul dintre şoferi, un bărbat, a decedat, iar medicul SMURD a confirmat moartea.

Cealaltă victimă a fost descarcerată şi fost preluată de ambulanţa SMURD. Accidentul rutier s-a petrecut în Pasajul Unirii pe sensul de mers către Universitate, conform primelor informaţii ale reprezentanţilor ISU.

“Două persoane au fost implicate, una a fost scoasă din autoturism, inconştientă, este vorba despre depre un bărbat iar cealaltă persoană, o femeie este conştientă a fost descarcerată şi se află în ambulanţa SMURD”, a declarat, aterior, Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe, două autospeciale de descarcerare şi o maşină cu apă şi spumă, mai informează ISU.

sursa: 

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

別れさせ屋 埼玉

www.etalon.com.ua/
Meniu