A rezolvat cazul propriei disparitii, vechi de 30 de ani, amintindu-si cine este. Reactia rudelor barbatului

  • njwc.info
  • februarie 12, 2016
  • 0

Dat disparut de trei decenii, un barbat si-a rezolvat singur cazul sau amintindu-si cine este, potrivit Politiei Canadiene.

 

Timp de 30 de ani, un canadian a trait sub o alta identitate, pentru ca nu stia cine este cu adevarat, ce a facut inainte de aceasta perioada si daca avea rude, relateaza .

Anul acesta insa, pe data de 7 ianuarie, si-a amintit brusc cine este. Barbatul, acum de 51 de ani, s-a dus la serviciile sociale si a spus ca numele lui real este Edgar Latulip si este din Kitchener, Canada.

De-atunci, memoria a inceput sa-i revina treptat. Astfel, isi aminteste ca in 1986 a plecat cu un autobuz spre cascada Niagara, iar de aici a plecat mai departe spre St. Catharines, Ontario. Insa pe drum a cazut si s-a lovit la cap, incidentul „rapindu-i memoria si identitatea” – spune Gavin.

Latulip a ramas in St. Catharines 30 de ani, traind singur. Autoritatile nu au dezvaluit ce a facut barbatul, pentru a-i respecta intimitatea.

Dupa ce Latulip a spus cine este, lucratorii sociali au verificat in arhive si au vazut ca, intr-adevar, o persoana cu acest nume fusese data disparuta in urma cu 30 de ani. Pentru confirmare, a fost facut un test ADN, iar in 5 februarie s-a stabilit cu exactitate ca barbatul este cel disparut acum trei decenii.

Mama barbatului, care locuieste acum in Ottawa, a fost ata de autoritati, care i-au dat vestea cea mare. „Este foarte entuziasmata, atat de mult cat te astepti sa fie o persoana care nu si-a vazut un membru al familiei de 30 de ani„, a spus Gavin.

In toti acesti ani, mama barbatului a crezut ca acesta a fost rapit. Gavin, care are capacitati intelectuale reduse, plecase de acasa fara sa-si ia la el medicamentele.

Mama si fiul inca nu s-au reunit pana acum, autoritatile lucrand la asta in momentul de fata.

https://youtu.be/M6QSPtyE7Sw

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns