UPDATE ORA 13.40 Eugenia Manole a murit sâmbătă seara, la Spitalul Municipal din Ploieşti. Trupul neînsufleţit se află acum la serviciul de Medicină Legală din Ploieşti, unde va rămâne, conform legii, 24 de ore. Abia mâine va fi ridicată de la morgă, pentru a fi depusă la Capela Sfânta Treime din Ploieşti.
Fratele Mădălinei Manole, Marian, şi-a schimbat fotografia de copertă de pe Facebook punând o imagine cu o lumânare aprinsă în memoria mamei sale care s-a stins din viaţă.
Tiberiu Baroian, vărul Mădălinei Manole, a spus că femeia a murit neîmpăcată. Ea va fi înmormântată marţi, într-un cimitir din Ploieşti.
La rândul său, Daniel Gheorghe, din Medgidia, cel mai mare fan al artistei Mădălina Manole, a postat pe pagina de Facebook  o fotografie în care apare alături de mama Mădălinei Manole în care spune că este o zi tristă. El, deocamdată, nu vrea să facă alte comentarii.
Mădălina Manole a murit chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, în 14 iulie 2010. Cântăreaţa a fost găsită decedată în locuinţa ei din Otopeni, legiştii stabilind că Mădălina s-a sinucis înghiţind un pesticid foarte toxic, Furadan.
Mădălina a lăsat un bilet de adio în care spunea că, deşi era înconjurată de oameni care o iubeau şi deşi îşi îndeplinise visul de a deveni mamă, nu merita toate acestea, aşa că a ales să-şi ia viaţa.

Sursă: Adevărul