Zeci de morţi şi sute de răniţi la Instanbul

  • njwc.info
  • decembrie 11, 2016
  • 0

Două maşini-capcană au explodat, sâmbătă seară, în jurul orei locale 22.30 (21.30, ora României), în Istanbul, în cartierul Taksim şi în apropierea stadionului clubului Beşiktaş. Deflagraţia de lângă stadion s-a produs la câteva ore după încheierea meciului de fotbal Beşiktaş Istanbul – Bursaspor (2-1) din prima ligă turcă.

UPDATE: Dublul atentat cu bombă de sâmbătă seara de la Istanbul s-a soldat cu cel puțin 29 de morți, majoritatea polițiști, și 166 de răniți, a indicat ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu. Dintre cei 29 de oameni uciși, 27 sunt polițiști, ceilalți doi sunt civili, a precizat ministrul, într-o conferință de presă la Istanbul. Conform lui Soylu, un vehicul capcană a explodat în proximitatea unei mașini de transport a poliției, la ora 22,29 (19,29 ), în fața la Vodafone Arena și, 45 de secunde mai târziu, un kamikaze s-a aruncat în aer în mijlocul unui grup de polițiști în parcul din apropiere Maçka.

UPDATE: Explozia din parcul Macka, din Istanbul, a fost provocată de un kamikaze, a anunţat ministrul turc de Interne Suleyman Soylu. El a precizat că cea de-a doua deflagraţie, de lângă stadionul Vodafone Arena, a fost produsă de o maşină capcană. Între timp, bilanţul răniţilor a ajuns la 70, potrivit ntv.com.tr.

UPDATE ora 23.35 Cel puţin 15 poliţişti ar fi fost ucişi în atentatul de la Istanbul, transmite Al Jazeera Turcia, potrivit . Informaţia nu a fost confirmată oficial.

Două explozii s-au produs, sâmbătă seară, în Istanbul. Prima explozie a avut loc în apropierea stadionului echipei Beșiktaș. Cu doar două ore înainte, pe stadionul Beşiktaş se disputase un meci de fotbal între echipele Beșiktaș și Bursaspor. Circulaţia în zonă este închisă, iar la faţa locului se află poliţişti şi ambulanţe.

A doua explozie s-a produs în apropiere de Piaţa Taksim, lângă un centru comercial.

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat că a fost vorba de un atac cu maşini-capcană, care a vizat un autocat al forţelor de ordine.Toţi cei 20 de răniţi ar fi ofiţeri de poliţie. Nu există informaţii că ar exista morţi.

Stadionul Beșiktaș se află la mai puțin de 500 de metri de piața centrală Taksim din Istanbul, unde se găsesc numeroase hoteluri, aflate de asemenea în stare de maximă alertă.

FOTO: Twitter

FOTO: Twitter

FOTO: dailymail.co.uk

Unii martori au spus că au auzit două explozii urmate de focuri de armă. Informaţia nu a fost însă confirmată.

Explozia s-a auzit, în direct, în timp ce în studioul Beşiktaş TV era analizat meciul dintre echipa din Istanbul şi Bursaspor. Studioul a fost evacuat imediat.

sursa: 

Lasă un răspuns

https://gas-energy.com.ua

В интеренете нашел интересный веб портал , он рассказывает про мазда 3 цена на сайте
Оборудование для пекарни