Weekend cu cinci incendii la Arad

  • njwc.info
  • May 2, 2017
  • 0

Subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ Vasile Goldiş „ al judeţului Arad au executat, în perioada 29.04 – 02.05.2017, 104 misiuni şi 15 de recunoaşteri în obiective din raioanele de intervenţie.

S-a acţionat pentru stingerea unui număr de 5 incendii şi 4 cazuri de asistenţă a persoanelor.

Modulele SMURD au acţionat pentru acordarea asistenţei medicale în 95 de cazuri.

Pentru eficientizarea intervenţiilor şi optimizarea timpilor de răspuns subunităţile au executat 15 misiuni de recunoaştere în unele obiective din raioanele de intervenţie. Pe timpul misiunilor de recunoaştere se verifică sursele de alimentare cu apă, căile de acces în obiectiv, configuraţia acestuia şi alte elemente care sunt semnificative pe timpul intervenţiei.

„Din cele 95 intervenţii ale modulelor SMURD, şase intervenţii au fost pentru acordarea asistenţei medicale victimelor din accidente rutiere.

Două incendii s-au manifestat la anexe gospodăreşti, pe suprafeţe mici şi au fost stinse rapid de către echipajele de intervenţie fără să producă pagube deosebite. Celelalte 3 intervenţii au fost pentru stingerea unor incendii de vegetaţie uscată sau resturi deşeuri menajere pe suprafeţe mici”,a  declarat maior George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ Vasile Goldiş „ al judeţului Arad.

 

Leave a Reply

Виагра профессионал