Vizită importantă NATO în România

  • njwc.info
  • noiembrie 5, 2016
  • 0

Secretarul general adjunct al NATO Rose Gottemoeller vine luni în România, urmând să aibă întâlniri cu oficialii de la Bucureşti, dar şi cu reprezentanţi ai statelor aliate.

Secretarul general adjunct al NATO, Rose Gottemoellerm, va vizita România luni, 7 noiembrie şi marţi, 8 noiembrie 2016, conform unui comunicat al Alianţei.

Gottemoeller se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, cu ministrul de Externe Lazăr Comănescu, cu ministrul Apărării, Mihnea Motoc, precum şi cu alţi oficiali de rang înalt. „Marţi, 8 noiembrie, secretarul general adjunct se va întâlni cu înalţi reprezentanţi din nouă state aliate„, se mai arată în comunicatul Alianţei Nord-Atlantice.

Rose Gottemoeller a fost învestită în 17 octombrie în funcţia de secretar general adjunct al NATO – a doua cea mai importantă poziţie de conducere din cadrul alianţei militare occidentale. Anterior, aceasta a ocupat funcţia de responsabil cu Controlul Armelor şi Securitatea Internaţională la Departamentul de Stat al SUA. Gottemoeller este prima femeie care ocupă funcţia de secretar general adjunct al NATO.

sursa: 

Lasă un răspuns

designprof.com.ua

www.best-products.reviews