VIDEO Imagini cu puternic impact emoţional! Câine ucis cu sălbătăcie în judeţul Timiş!

  • njwc.info
  • aprilie 15, 2018
  • 0

Un caine de rasa a fost omorat cu salbaticie de doi tineri care, se pare, l-au confundat cu un lup. Animalul a fost lovit cu un bolovan in cap si, in timp ce agoniza, a fost inecat in raul Timis. Inca in viata, cainele a fost scos la mal si lovit cu parul, pana la ultima suflare. Imaginile au fost postate pe o retea de socializare chiar de catre cei doi indivizi care au ucis animalul din rasa ciobanesc belgian malinois.

Filmuletul a fost vazut si de proprietarul animalului, care a intrat in stare de soc. Cateaua, pe nume Sasha, a iesit din curtea unui imobil din Jdioara pentru ca o poarta nu a fost bine inchisa, iar dupa cateva ture in jurul casei, a disparut, cel mai probabil ratacindu-se prin imprejurimi.

Proprietarul cainelui a declarat pentru Lugoj Info.ro ca a cautat animalul zile si nopti insa toate eforturile au fost in zadar. Cautarile s-au incheiat cand omul a vazut imaginile si asa a aflat de ce sfarsit in chinuri a avut parte cateaua.

Misiunea de a da de cei doi a fost una usoara in conditiile in care indivizii au postat pe retelele de socializare imaginile cu care chiar s-au laudat. Proprietarul cainelui este hotarat sa faca o plangere penala impotriva celor doi tineri care au dat dovada de o cruzime iesita din comun. Imaginile au socat intreaga comunitate din localitatea Jdioara mai ales ca cei doi tineri provin din familii bune iar parintii sunt foarte credinciosi, scrie .

Lasă un răspuns