VIDEO | Dacia Duster a făcut senzaţie pe o pârtie din Elveţia. A fost peste Mazda CX-5, Jeep Compass sau Nissan Qashqai

  • njwc.info
  • martie 22, 2018
  • 0

Noul model Dacia Duster a obţinut rezultate excelente la un test desfăşurat pe o pârtie de schi din Elveţia. Modelul construit de Renault a scos cel mai bun timp într-o competiţie la care au participat maşini din aceeaşi categorie: Mazda CX-5, Jeep Compass, Nissan Qashqai, Renault Koleos şi Opel Mokka X.

Dacia Duster s-a descurcat admirabil într-un test făcut pe o pistă de schi din Elveţia. Organizatorii au ales o pârtie pentru slalom, pe care maşinile au mers în sens invers, în urcare. La start s-au aliniat modelele Dacia Duster, Mazda CX-5, Jeep Compass, Nissan Qashqai, Renault Koleos şi Opel Mokka X, dar şi un utilaj pentru întreţinerea pârtiei scrie

Modelele au fost conduse de piloţi profesionişti şi, dintre toate, Dacia Duster a scos cel mai bun timp, 51:44 secunde. A fost urmată de Mazda CX-5 (52:82 secunde) şi Jeep Compass (56:37 secunde). Dacia Duster a fost condusă de pilotul Leo Schnyder, care a avut la dispoziţie modelul cu motor 1,6 litri şi 115 cai putere. Celealte modele au fost echipate cu următoarele motoare:

Jeep Compass – 1,4 litri, turbo, 170 cp.
Renaul Koleos – 1,6 litri, 130 cp.
Opel Mokka X – 1,6 litri, turbo, 136 cp.
Mazda CX-5 – 2 litri, 165 cp.
Nissan Qashqai – 1,6 litri, 130 cp.

În filmuleţul de mai jos, Dacia Duster intră în competiţie la minutul 7.

Lasă un răspuns