Vezi cum „cântă“ Valerie Cioloș-Villemin (Yohanna Grace cu numele de scenă), soţia primului ministru (video)

Niciun comentariu

Valerie Cioloș-Villemin, soția premierului Dacian Cioloș, a afirmat, sâmbătă seara, la Alba Iulia, că vrea să se implice mai mult în proiectul Brâncuși și, de asemenea, că și-ar dori să rămână în România și în viitor.

Întrebată ce anume o să facă și dacă o să rămână în România după ce premierul Cioloș își va termina mandatul, Valerie Cioloș a răspuns că ar dori acest lucru.

„Eu aș vrea, aș vrea, dar o să vedem cum o să ne prindă viața. (…). Vreau să cânt, o să cânt în continuare”, a afirmat Valerie Cioloș-Villemin, citată de .

Cunoscută ca Yohanna Grace sub numele de artist, Valerie Cioloș-Villemin a susținut un recital, în semn de apreciere pentru Academia Doamnelor din Alba Iulia, un proiect considerat „special” de aceasta.

„Aș vrea să mă implic mai mult și la proiectul cu Brâncuși. O să vedem ce o să fie cu el. Răbdare”, a declarat presei Valerie Cioloș, întrebată în ce proiecte se va mai implica.

Valerie Cioloș-Villemin a susținut în urmă cu câteva luni, tot la Alba Iulia, un concert de muzică sacră în sprijinul campaniei naționale de subscripție publică pentru achiziționarea sculpturii „Cumințenia Pământului”.

Ea a spus că trebuie promovate valorile acestei țări, iar oamenii, de aici și cei plecați peste hotare, să știe că au cu ce se mândri.

„Am aflat cu stupoare că patru milioane de oameni sunt în afară și asta e, totuși, un mare semn de întrebare”, a declarat Valerie Cioloș-Villemin.

sursa:

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

www.renault.niko.ua

система полива hunter

http://best-cooler.reviews
Meniu