Vezi ce s-a întâmplat în magazinul lui Verbiţă! VIDEO

  • njwc.info
  • august 20, 2016
  • 2

Două femei sunt căutate de către proprietarul unui magazin din Arad după ce au păcălit cu metoda „milionul” vânzătoarea. Este vorba despre magazinul Animax Arad din Calea Aurel Vlaicu, al cărui prorietar este Răzvan Verbiţă.

Propietarul Animax declară că cele două au intrat în magazin şi au cumpărat un produs de câţiva lei. Totodată au scos din poşetă o bancnotă de 100 lei pe care timp de mai multe minute au fluturat-o prin faţa vânzătoarei, în timp ce îi puneau tot felul de întrebări despre produse. Ba mai mult au pus şi bancnota pe pult, ca mai apoi când au cerut un produs de pe raft să retragă banii şi să îi ceară restul vânzătoarei. Aceasta a dat restul de de la 100 de lei fără să primească ceva în schimb.

Aceeaşi metodă a fost folosită în urmă cu câteva luni şi la un magazin de pantofi din Atrium Mall. Este vorba despre Dima Brand Store, a cunoscutului om de afaceri UCU Dima. Acum cele două femei sunt căutate atât de către propiertari, cât şi de către poliţie.

furt 1

furt 2

Urmează filmarea cu cele două!

 

2 thoughts on “Vezi ce s-a întâmplat în magazinul lui Verbiţă! VIDEO

  1. Una dintre ele a fost și la mine la bar!la uta!
    Aceeași metodă !o bancnotă de 100de lei.si cand i am spus că nu mina dat bani si am prins..mina spus că merge sa i dea soțul bani să nu mai schimbe !

  2. Niste casieri prosti. Sa nu stii ca bagi banii in casa sau nu..Nu au fost instruiti destul.pai tu scoti bani din casa fara sa introduci suma primita de la client? :)))) si mai si semnalizezi

Lasă un răspuns

progressive.ua

www.exstraeconom.kiev.ua

У нашей компании интересный веб портал про направление Заказ контента.