Vezi aici când se deschide cel mai modern aquapark din Vestul României!

  • njwc.info
  • August 23, 2016
  • 0

Cel mai modern aquapark din vestul României îşi deschide porţile. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a complexului.

 

“După finalizarea verificărilor şi optimizarea fluxului vizitatorilor, pentru o experienţă de neuitat în cadrul Nymphaea Aquapark Oradea, putem transmite publicului data deschiderii oficiale. Nymphaea Aquapark Oradea va avea deschiderea sâmbătă,10.09.2016” se arată în mesajul postat pe pagina de Aquapark Nymphaea Oradea

În perioada următoare, până la deschidere, vor continua testele de anduranţă, se va face pregătirea personalului, testarea sistemelor informatice şi aprovizionarea cu produse necesare atât zonei wellness cât şi unităţilor de alimentaţie publică.

“Îi aşteptăm atât pe orădeni cât şi pe turiştii veniţi din alte localităţi să se bucure de cel mai modern aquapark începând de sâmbătă,10 septembrie, de la ora 10,00! Au mai rămas 19 zile până la deschiderea Nymphaea Aquapark Oradea”, au mai scris reprezentanţii Aquapark-ului.

Aquaparkul din Oradea s-a construit pe locul fostului Ştrand Municipal, printr-un mega-proiect de 88,3 milioane de lei, contribuţia Primăriei Oradea fiind de 38,9 milioane de lei, iar diferenţa, din fonduri europene.

Complexul Nymphaea cuprinde 14 bazine şi 12 tobogane, în mai multe clădiri, un complex multifuncţional, o clădire pentru bazinele acoperite împărţite în trei zone cu specific family, relax şi aventură, precum şi un complex comercial destinat consumatorilor. În incinta spaţiului de agrement vor funcţiona terenuri de sport, zone de agrement, spaţii verzi, precum şi o parcare cu 230 de locuri.

În zona wellnes, de exemplu, se vor găsi cabinete de înfrumuseţare, cosmetică, estetică dentară, saloane de masaj, tratamente acvatice, saune – rusească, finlandeză, cu infraroşii, cameră cu sare, cameră cu gheaţă, saună turcească, salon pentru masaj turcesc (cu spumă de săpun, masaj cu perie de păr de cămilă etc).

Bazinul olimpic din incintă a fost inaugurat recent cu ocazia Campionatului naţional de nataţie la cadeţi.

Preţurile de intrare au fost aprobate de Consiliul Local, fiind sub media pieţei. Cu 50 de lei se poate petrece toată ziua, timp de 12 ore, dar sunt şi alternative, pentru trei ore – 25 de lei adulţi, 12 lei pentru copii.

 

Sursă:

 

 

Leave a Reply

читать далее