Vești proaste pentru fanii Game of Thrones

  • njwc.info
  • June 5, 2016
  • 0

Producatorii GOT au anuntat la mijlocul lui aprilie ca ultimele doua sezoane s-ar putea sa se termine mai repede decat planificat.

 

,,Cred ca ajungem la ultimeIe 13 episoade dupa sezonul asta. Intram in ultima runda. Asta e parerea, desi nimic nu e batut in cuie, dar cam asta e situatia,,. A spus David Benioff

Am putut observa ca in sezonul sase am aflat mai multe, mai repede si o parte din situatii s-au rezolvat rapid (cum ar fi inviere lui John Snow). Serialul acum nu mai este conditionat de carti, iar diferenta de ritm se poate simti. Intr-un interviu, regizorul ultimelor doua episoade, Jack Bender, a confirmat ca sezonul va trece de la structura de 10 la 7:

 

Fac doar sapte episoade si au regizorii lor obisnuiti care fac asta dintotdeauna. Stiu ca am avut o experienta minunata lucrand la serial si stiu ca Dan si David sunt incantati de episoade, dar mai am o serie pentru inceputul lui 2017 bazata pe trilogia lui Stephen King’s incepand cu Mr. Mercedes. Brendan Gleeson joaca rolul principal, ceea ce ma incanta. Nu am fost inca intrebat si nu stiu care e programul GOT. Dar, in cele mai sune circumstante, program si tot, am avut o experienta minunata facand acest serial.

 

 

Sursa:

Leave a Reply

私たちの会社

стать суррогатной мамой

автоматический полив хантер