Veste bună pentru electricienii, instalatorii și reprezentanții de vânzări din Arad. Drumul până la serviciu trebuie considerat timp de lucru

Niciun comentariu

Veste bună pentru electricienii, instalatorii și reprezentanții de vânzări din Arad. Curtea Europeană consideră că timpul petrecut pe drum de acasă spre serviciu și de la muncă spre acasă ar trebui să fie considerat timp efectiv de muncă și acest lucru ar trebui să fie stabilit prin lege. Astfel, timpul pe care un angajat îl petrece pe drum va fi scăzut din programul de lucru.

Decizia Curtii Europene de Justiție va fi aplicată în toate țările UE, dar va fi valabilă doar pentru muncitorii fără punct fix de lucru, cum sunt electricienii, instalatorii, reprezentanții de vânzări.

Munca lor presupune mai multe deplasări zilnice. Aplicarea decizie CEJ presupune ca angajatorii să regândească programul angajaților și mai presupune ca prima și ultima deplasare să fie cât mai aproape de domiciliu, scrie The Independent. Un angajat fără punct fix de lucru ar trebui să muncească maximum 48 de ore pe săptămână, cu tot cu drumul parcurs.

 

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

У нашей организации классный веб портал со статьями про www.steroid-pharm.com.
подробно biceps-ua.com

http://bestseller-sales.com/best-sellers-books/diets-and-weight-loss/
Meniu