Văcean a fost, în sfârşit, înlăturat de la conducerea Filarmonicii arădene

  • njwc.info
  • mai 11, 2016
  • 0

La a treia încercare, doar în acest an, s-a reuşit îndepărtarea lui Alin Văcean din postura de director al Filarmonicii de Stat din Arad. Încercări de evaluare a managementului conducerii filarmonicii au mai avut loc în data de 9 martie, şi 5 mai, însă Văcean s-a dat bolnav de fiecare dată, ca un veritabil „bărbat“.  Astăzi însă, deşi a încercat să îşi ia concediu de odihnă, probabil prea obosit de la atâtea plimbări prin Anglia, Elveţia sau Mauriţius, plimbări intercalate cu concedii medicale, ar fi foarte interesant de aflat cine este acel medic (inconştient) care i-a aprobat lui Văcean toate aceste „îmbolnăviri“, acoperindu-i spatele cu documente, Văcean nu a mai reuşit să scape de comisia de evaluare. Deşi absent, comisia l-a picat, iar Văcean nu mai are voie în scaunul de director al Filarmonicii.

Rămâne de văzut ce planuri are acum Văcean şi dacă va ataca în instanţă decizia comisiei. De altfel, se pare că mâine Văcean va fi demis în mod oficial din funcţia pe care … nu trebuia să o ocupe niciodată.

O altă întrebare se leagă de numele viitorului director, care să sperăm că va reuşi să aducă liniştea şi calitatea, dar şi spectatorii pe care Văcean a reuşit să îi îndepărteze. Până atunci, conducerea interimară, va fi asigurată, cel mai probabil, de Doru Orban, care ocupa până în prezent funcţia de director artistic al filarmonicii.

Lasă un răspuns