Utiștii și-au luat o parte din prima de joc cu Brașovul, primarul ar fi în spatele suplimentului

  • njwc.info
  • April 12, 2016
  • 0

În afara directorului general, Codru Grădinariu, șefii grupării fanion a Aradului  evită să vorbească pe șleau despre promovare. La ”cât mai multe puncte și pași în față” se reduce obiectivul UTA-ei în play-off, doar că directivele de kilometru zero au aer de Liga 1. Iar aceste directive au venit la pachet și cu un supliment la prima obișnuită de joc, pe care jucătorii l-au și încasat la finalul meciului cu FC Brașov.

Fiecare titular a luat câte 200 de lei, urmând ca restul de 400, atât cât e stipulat în ROI la victorie acasă, să se reporteze pentru când se vor debloca banii. Inclusiv cei de salarii, cel mai probabil cândva înainte de Paști. Bineînțeles, prima de obiectiv rămâne și ea în picioare.

Probabil, dacă nu a reușit să termine noua arenă  „Francisc Neuman”, Gheorghe Falcă încearcă să se revanșeze susținând prin mijloace proprii o eventuală promovare înainte de alegerile de la începutul lunii iunie. Culoarul ar fi, mai rămâne ca și echipa facă față bătăliei crunte cu Gaz Metan Mediaș și Chindia Târgoviște, principalele contracandidate la unul din primele două locuri.

Leave a Reply